personal trainer utrecht | personal training utrecht
Paul Rijnierse
VITALITEITSPECIALIST
PR
 
Lifecoach Utrecht
Coach utrecht
vitaliteitscoach utrecht
   vitaliteitstherapeut utrecht
   personal coach utrecht
   leefstijl coach utrecht
“Doe wat werkt... en floreer!”

VITAAL LEIDERSCHAP

Het succes van organisaties wordt bepaald door mensen. Leiders hebben een grote invloed op de cultuur van de organisatie of het team en daarmee het functioneren van mensen. Leer coachend leiding geven!

PERSOONLIJKE VITALITEIT

Vitaler leven en werken kan een uitdaging zijn! Het waarom en wat is vaak snel duidelijk, maar hoe is vaak de grote vraag. Ik help jou met duurzame veranderingen door  o.a. zingeving, stressmanagement en persoonlijke effectiviteit.

BETER BEWEGEN

Bewegen geeft je vrijheid. Functionele beweegtraining is de basis van duurzaam bewegen. Na een beweeg- en belastingscan bouw ik je training op van bewegen naar belasten naar beproeven.

GEZONDE LEEFSTIJL

Beweging, voeding, slaap en ontspanning zijn belangrijke bronnen van energie, en ook van discussie. Wat zijn de feiten en wat werkt voor jou? Leer stap voor stap jouw optimale leefstijlpatroon maken en volhouden!

BEWEEGTHERAPIE

Bij beweegklachten is een actieve aanpak van de hele beweegketen essentieel. Het gaat om het systeem, niet de klacht. Ik werk met de beste technieken en voor o.a. rug, nek, schouder, arm, heup, knie, enkel en bekken.

MEDISCHE LEEFSTIJL

Bij ziekte en chronische aandoeningen is leefstijl een belangrijke factor. Denk aan obesitas, diabetes, hart & vaatziekte, COPD & astma, osteoporose en kanker. Ook bij zwangerschap.

VITALITEITSCOACHING

Vitaliteit is de kracht en de energie waarmee je in het leven staat. Wil jij meer uit jouw leven halen? Dan coach & train ik jou graag! Ik begeleid je stap voor stap en naar behoefte met het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit, het ontwikkelen van een vitale leefstijl en trainen voor beter bewegen.


VITALITEITSTHERAPIE

Vitaliteit staat los van gezondheid. Bij leven met een ziekte of een chronische aandoening is vitaliteit een belangrijke factor. Wil je jouw kwaliteit van leven optimaliseren? Dat kan! Net als bij vitaliteitscoaching en rekening houdend met jouw persoonlijke situatie. In professionele afstemming met eventuele behandelaars.


VITALITEITSMANAGEMENT

Een vitale organisatie is slagvaardig en veerkrachtig. Mensen zijn het fundament van een vitale organisatiecultuur. Autonomie, binding en competentie zijn de basis voor optimaal functioneren en meer resultaat. Ik ontwikkel met organisaties met een strategisch plan en een praktische aanpak. Check www.vitalizingpeople.com!

NEEM NU CONTACT OP!

Maak nu een afspraak voor een kennismaking of stel je vragen!


BEL 06 - 39 85 78 18        MAIL paulrijnierse@me.com